Jó dolog-e nőnek lenni?

Ülök és gondolkodom.
Gondolkodom azon, hogy a mai nap alkalmából írok arról, hogy miért is jó nőnek lenni.
De valójában elakadtam.
Persze eszembe jutott jó pár dolog, de megtorpantam, vélhetően a saját személyiségem általi korlátok miatt.

Könnyű dolog nőnek lenni, vagy nehéz?
Ti hogy érzitek? ❓❓
Ha nehéz, attól is lehet jó?
Akkor is szeretem, akkor is szeretnék újra női testbe születni?
A válaszom egyértelmű igen. Még szép, hisz ennél színesebb létet, mint amit a női mivolt kínál elképzelni nem tudok. Nőként megélhetem az érzelmi skála összes fokozatát, lehetek gyenge elesett, vagy épp az igazi erős nő.
Őrizhetem az otthon melegét, sőt, megteremthetem azt kiteljesítve önmagam, a kreativitásom, az álmaim. Ha épp egy tavaszi reggel pedig úgy ébredek fel, tetszeni akarok a világnak és épp önbizalmam tejében vagyok ????, lehetek wamp szexi dög ???? és mindezért senki nem néz rám furcsán (no jó csak egy picit … ????) a lényeg, a lehetőség ott van!
Mint ahogy ott vannak a szebbnél szebb sminkek, ruhák, szexi fehérneműk ismételten önmagunk kiteljesítését szolgálandó és persze nőiségünk maximalizálnadó.
Jó dolog nőnek lenni, de tény, hogy nehéz.
Főleg talán ebben a világban, ahol az általunk óhajtott egyenjogúság sokszor visz el eredeti létünktől. Hisz sokszor már nem csupán nőként, női szerepekben kell helytállnunk, hanem mondhatni „férfiként” a munkahelyünkön, a vállalkozásunkban, vagy olykor-olykor egy kapcsolatban.
Persze ezért a külvilágot okolni balgaság lenne mi akartuk, mi teremtettük jelenlegi nőiségünk virágát … most már szagoljuk ???? …. jutott eszembe a következő – azt hiszem vicces – gondolat. ????
De lám ez is jött emancipációval! Humorizálhatunk akár egy férfi bár a nők állítólag ritkábban viccesek…de ez se számít!
Nem számít amíg a gyermekem az esti meseolvasáskor csillogó szemekkel néz, amíg a süteményem illata belengi és puha kuckóvá varázsolja a lakást, amíg karriert csinálhatok, sikereket érhetek el, mindezt úgy érző, emocionális, gyengéd lény, egy nő vagyok.

Egyetlenegy vágyam marad ezzel a témával kapcsolatban csupán…

Többet, többször, jobban érezzem a női létem. Ne vigyen el a mindennapi rohanás, a kis cukin folyton csacsogó gyermek, a világ gondjai, vagy ha picit elsodort mégis, hozza vissza egy tavaszi napsugár, egy százszorszép vagy egy igéző mosoly, egy ölelő kar. Emlékeztessen, hogy emlékezzek ….

nő vagyok és nőnek lenni jó! ❤️

Powered By MemberPress WooCommerce Plus Integration